Community

Wij zijn Waterproof

We zijn een hybride agency met een flexibele schil van freelancers. Zo hebben we altijd ruimte voor grote en kleinere projecten voor verschillende fasen van de user journey. Soms werken we fulltime bij klanten maar vaak ook part-time. Zo kunnen we zo effectief mogelijk onze klanten helpen met verder groeien.

Wij werken 80% remote

Al onze freelancers werken vanuit huis in een 80% remote agency formule. Team meetings, kick offs en brainstorms doen we digitaal. Wekelijkse lunch en borrels natuurlijk wél in het echt. Wel zo makkelijk én beter voor het milieu.

Onze meetup locatie

Soms is het wel even nodig om bij elkaar te komen, voor een kick-off of brainstorm met de klant. Of de lancering van een nieuwe website. Dat doen we bij de klant of het kan bij ons aangesloten webbureau Studio Parkers in Amsterdam Noord:

Studio Parkers
Johan van Hasseltkade 198
1032 LP Amsterdam

Kom je op de fiets of OV? Zowel de NDSM als Distelweg pont stopt op 3 min fietsen / 10 min lopen van de studio.


Contact?

We vinden het supertof om je idee te focussen en je feedback te geven. Stuur ons een bericht als je wilt dat we naar je idee of uitdaging kijken. Follow up gesprekken doen we  online of we plannen een fysieke afspraak met je in.

 

Waterproofmedia, digital growth made simple.