Studio Parkers

Studio Parkers ontwikkelt state of the art websites, mobile apps en interactieve games met een team van 8 vormgevers, app & web ontwikkelaars voor mooie merken als NPO, Klokhuis, Westergasfabriek, Uitmarkt en veel musea.  WPmedia helpt klanten van Parkers met growth marketing & SEO.

 

het team van studio parkers

 

Sparks

Vind je missie en je visie samen met communicatie bureau Sparks.  Zo kun je met officiële Serious Lego aan de slag of een scala aan andere methodes. Daarnaast kan Sparks  je helpen je verworven kennis en inspiratie vast te leggen in een mooie brand video.

 

 

Whello

Whello heeft een team van 6 dedicated Google Ads specialisten die voor onze klanten de grotere campagnes draaien en helpen met optimaliseren van de Google ads, Google Shopping en Bing campagnes van grote en kleine merken. Whello heeft toegang tot de DSP Platform voor real time bidding en programmatic advertising. Whello is ook heel sterk in het ontwikkelen van grote e-commerce platforms en staan echt de grote partijen in Nederland bij.

 

 

Youlynq.me

Youlynq.me is een tech startup in handen van Michiel en Maarten Verstraten. Met hun geavanceerde tool helpen ze sales managers, account executives , CEO's maar ook freelancers om hun netwerk op Linkedin te vergroten. Daarnaast ontzorgen ze je door het maken van leuke posts en deels overnemen van je messaging. Dit zijn het soort personal assistants waar Tim Ferris het over had in zijn boek The 4 Hour Workweek. Jij kunt een salsa les op Cuba nemen terwijl Youlynq je van relevante connecties voorziet.

 

Disruptive changes with Youlynq

 

EdenFrost

EdenFrost is een toonaangevend bureau voor contentmarketing en communicatie. Ze zijn gespecialiseerd in resultaatgerichte copywriting, vertalen, social media, contentstrategie en -distributie. EdenFrost werkt o.a. voor mooie merken als Iamsterdam, Forbes en The Guardian.

 

 

 

 

Lightnation

Lightnation is een internationaal collectief van creatieve influencers, early adopters en ondernemers. Met Lightnation organiseren wij co-creatie sessies met de doelgroep om proposities, communicatie en campagnes te evalueren en te bedenken. Lightnation organiseert ook wereldwijd coole events en retreats gericht op mindfulness en je spirituele well-being.