Performance Marketing

We analyseren de prestaties van je website en van je andere kanalen vanuit jouw doelen en helpen je performance direct te verhogen. Dat doen we door aanpassingen in de UX en code en door het claimen en / of ontwikkelen van de voor jouw business relevante kanalen.

 

Content Marketing

Aantrekkelijke content die waarde voor je doelgroep toevoegt op het juiste kanaal is volgens ons de meest waterdichte garantie voor het versterken van je merk. En daarmee het verhogen van je conversie. We analyseren je media en helpen jou of jouw online team met alle optimalisaties.

Target Group Research

Social listening, het zoeken van product markt combinaties, je plannen voor je doelgroep houden voordat je ze online zet, veel bedrijven doen hier hun voordeel mee. In een geleide creatieve sessie  kun je jouw doelgroep alles vragen of direct je product of service prototypen. Als je wilt nemen we daarin ook jouw doelgroep segmentatie en kanaalstrategie in mee.

Smart B2B & B2C Campaigns

Met het ontwikkelen van creatieve campagnes en het slim targeten van organische posts met ads kun je je bereik snel vergroten binnen de voor jou relevante doelgroepen. Dat doen we samen met b2b als b2c influencer netwerken binnen de technologie, cultuur, travel, lifestyle, freelance & recruitment.

AR & VR apps

We hebben een aantal AR en VR specialisten onboard die zowel Google maps als een kinderboek tot leven kunnen brengen met AR. Wat te denken van een Timemachine functie waar je qua beeld door de tijd heen gaat met hulp van oude foto’s en 3D. Je kunt je ook helemaal laten onderdompelen in de wereld van VR, ideeal voor projectontwikkeling of verre reisbestemmingen.

Growth hacking

Strategische data analyse, doelgericht werken en creativiteit typeert onze Growth Hack aanpak. De hacks kunnen quick wins zijn zoals klikbeet of het doel hebben om traffic van de concurrentie af te vangen. Ook optimaliseren we je website of landingspagina door Hotjar analyse, AB testen of het aanleggen van een funnel.